Start direct

Contact

WordPress Websites

Wat is WordPress?

WordPress is nummer 1 CSM als het gaat om webdesign. In 2015 draaide ruim 25% van alle websites op WordPress. Het allergrootste voordeel van WordPress is dat het een Content Management Systeem is. Dit betekent dat de gebruik gemakkelijk zelf wijzigingen aan kan brengen. Er hoeft hiervoor geen lastige code zoals HTML, PHP of CSS gebruikt te worden. 

Omdat WordPress zo populair is, zullen er ook geregeld nieuwe functies worden toegevoegd. Daarvoor is goede onderhoud van levensbelang. Dit kunt u gemakkelijk zelf. U kunt daar natuurlijk ook MRTS Webdesign voor inschakelen. Wij zorgen dan onder andere voor een dagelijkse backup, maandelijks onderhoud en acute veiligheidsupdates. 

Beaver Builder

MRTS Webdesign maakt alle websites in WordPress. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de pagebuilder Beaver Builder. Beaver Builder stelt de eindgebruiker in staat om allerlei elementen middels een drag&drop-systeem toe te voegen aan een bestaande pagina. 

Wilt u zien hoe makkelijk dat is? Neem dan eens een kijkje op deze demo.

Responsive

Ruim 35% van de bezoekers op een website worden gedaan middels een smartphone. Daarom is het vandaag de dag belangrijker dan ooit dat uw website geoptimaliseerd is voor elk device.

MRTS Webdesign gaat er bij de bouw van de website vanuit dat deze goed op de mobiel moet functioneren. Dit gaat verder dan ervoor zorgen dat een afbeelding geschaald wordt. Uw bezoeker zal zich op zijn gemak voelen op uw website, ook al deze op de de tablet of de smartphone wordt bezocht. 

Meld uw project vrijblijvend aan

Stap 1 van 5

20%
  • Over uw bedrijf