Start direct

Contact

Over MRTS Webdesign

Vandaag de dag is het heel makkelijk om zelf een website te maken. Programma's als WordPress zijn er voor gemaakt dat iedere leek binnen een paar minuten een werkende website online heeft staan. Je downloadt een leuk thema en wat grappige plugins en je kan van start. Maar, je website heeft een doel: meer klanten krijgen. En zomaar even snel een website in elkaar zetten zorgt daar helaas niet voor.

Jouw vakgebied is echt jouw ding, daar ben jij goed in. Ik zou daar mijn vingers niet aan willen branden. Marketing en website is een heel ander verhaal. Dat schud je niet zomaar even op een zaterdagavond uit je mouw. Achter elke marketingstap zit een hele filosofie.

Maar, die website kan jij wel krijgen. Ook jij kan met jouw bedrijf die succesvolle website krijgen die voor jou werkt. Die website die bijna vanzelf zorgt voor nieuwe klanten. Die jouw bezoekers een bepaalde richting op duwt, in plaats van je bezoeker verloren eenzaam op de homepage te laten staan.

Ik ben Maurits Harmsen, 32 jaar, Webdesigner, marketeer, netwerker, blogger, vader van een prachtdochter en docent geschiedenis. In de loop daar jaren heb ik het werk van webdesigner en marketeer eigen gemaakt. Ik heb me de kneepjes van het vak laten bijbrengen en verzilver die kennis inmiddels in de websites van mijn klanten.

In ben in de loop der jaren geregeld keihard op mijn bek gegaan. Door het volgen van trainingen bij gerenommeerde marketeers en webdesigners heb ik nu de wijsheid en kennis in huis om jou te kunnen helpen.

Ik kan je helpen om meer klanten te krijgen door jouw site (opnieuw) te ontwerpen. Er voor zorgen dat jouw bezoekers de keuze maken op de website die jij wil. Op een goede manier inspelen op de bezoeker en zo jouw bedrijf laten groeien.

Mijn missie

Elke ondernemer een professionele en productieve website, dat is mijn missie. Door jouw website zo vorm te geven komen de klanten automatisch bij je binnen. Alle inspanningen van de afgelopen tijd kan je op deze manier zeer makkelijk terug verdienen. Je kan relaxter gaan leven als ondernemer. En zo meer genieten van jouw baan.

Ik wil jou helpen bij het realiseren hiervan. Naast het webdesign van jouw website zorg ik er ook voor dat jij zelf zeer gemakkelijk je website aan kan passen. Wel makkelijk als je snel iets verandert wil hebben. Lukt dit niet, dan doe ik het gewoon voor je. Uurtje-factuurje, dat kan ik niet.