Start direct

Contact

Uw project

Informatie

Het is voor MRTS Webdesign erg belangrijk om u als opdrachtgever te kennen. Zo kunnen we ook proberen uw persoonlijkheid of kenmerken van uw bedrijf in de website te verwerken.

Wij hebben de grote voorkeur om u daarom persoonlijk te ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we vervolgens wat de wensen zijn voor uw website. Tevens maken we alvast wat ruwe schetsen.

Layout op papier

In ons kantoor gaan wij vervolgens aan de slag met de ruwe schetsen. Van deze schetsen gaan wij een ontwerp van de layout maken. Deze ontwerpen zullen wij met u delen, waarna u uw feedback hierop mag geven. 

Een eerste ontwerp

Wij maken een eerste ontwerp van uw website. Al vanaf het allereerste moment kunt u met uw eigen inlog meekijken met de bouw. 

3 feedback rondes

Er komen drie officiële feedbackrondes. Op deze momenten ligt het ontwerp even stil en kunt u met uw grootste gemak alle onderdelen van de website bekijken. Naar uw feedback wordt serieus gekeken en eventueel doorgevoerd. Indien uw feedback tegenstrijdig is ten opzichte van uw wensen, zullen wij u dit melden. Het is vervolgens aan u om hier de knoop over door te hakken. 

Oplevering

Uiteindelijk wordt uw website opgeleverd en gaat deze live. U kunt vervolgens direct uw website delen met uw relaties en de social media kanalen. De eerste maand na oplevering worden wijzigingen gratis doorgevoerd aan uw website. Vervolgens kunt u gebruik maken van een Webdesign Strippenkaart

Dit is ook de fase waarin het onderhoud van uw website wordt besproken. U kunt gebruik maken van een onderhoudscontract, of het onderhoud en backup van uw site helemaal zelf regelen. 

Wilt u ook succesvol worden met uw website?