Start direct

Contact

Ons proces

001-business-partnership

Stap 1: Meeting

Je hebt een gesprek met Maurits Harmsen, ontwerper en eigenaar van MRTS Webdesign. Samen bespreek je wat alle wensen zijn en stap je diep in het project. Tevens wordt er besproken hoe het gehele proces zal verlopen.

Dit gesprek zal worden opgenomen en de dag na afloop ontvangt u het gesprek uitgeschreven als PDF. Zo kunt u altijd teruglezen wat we hebben afgesproken.

Alle content voor uw website kunt u bij ons aanleveren. Hiervoor openen wij een Dropbox of Google Drive map. Tevens kunt u gebruik maken van een handig bestand die u helpt om alles te verzamelen.

007-graphic

Stap 2: Voorstel

U ontvangt van ons een voorstel. Verwacht niet een ellendig dik boekwerk wat u door moet worstelen. Het is een document waarin u precies ziet wat u krijgt. We beschrijven wat uw bedrijf nodig heeft en hoe wij denken deze doelen te bereiken. 

004-binoculars

Stap 3: Onderzoek

Zodra ons voorstel is goedgekeurd gaan wij starten met ons onderzoek. We bekijken je doelen en gaan na hoe deze op de beste manier te bereiken zijn. Ook bezoeken we websites uit dezelfde branch als jouw bedrijf. Wat werkt op die sites wel, wat werkt niet. Ook bekijken we de websites die jij hebt aangedragen die je mooi vind.

Uiteindelijk komen we tot een volledig overzicht van alle doelen en hoe deze te bereiken zijn. Dit zal door ons verwerkt worden in een duidelijk verslag en per email met u gedeeld worden.

Vervolgens bespreken we deze tijdens een telefoon/skype-gesprek, waarna deze plan van aanpak definitief wordt.

006-sitemap

Stap 4: Sitemap

Zodra we alle benodigde informatie hebben, ontwerpen we een sitemap. Dit is als het skelet van uw website. Het zal een overzicht zijn van alle pagina's en functies op uw website. 

 

003-browser

Stap 5: Prototype

We bouwen een prototype van uw website. Hierin kunnen we precies laten zien hoe uw website gaat werken. Alle benodigdheden zijn in deze fase toegevoegd en kunnen door u worden getest. 

Het is zeker nog geen eindfase, de schilder moet namelijk nog langskomen.

004-browser

Stap 6: Design

De planning die we hebben gemaakt in de onderzoeksfase, zetten we  nu om in visuele resultaten. We volgen de laatste ontwerptrends en volgen nauw de strategie die we hebben bepaald.

Aan het eind van deze fase leveren we een opzet voor de homepage en een standaard pagina op.

browser

Stap 7: Het bouwproces

We hebben alle paden uitgestippeld, strategie bepaald en een eerste opzet van de homepage en standaard pagina gemaakt. Nu is het tijd om de gehele website op te vullen.

Dit opvullen doen we met jouw toekomstige groei in het achterhoofd. Je website ziet er prachtig uit op alle apparaten, van desktop naar tablets en smartphones. Het resultaat is een website die aan uw doelen voldoet en stelt u in staat om online te blijven groeien.

Tijdens dit proces heb je altijd de mogelijkheid om even in te loggen en mee te gluren in het bouwproces. Wij zorgen ervoor dat de website clean-code wordt geschreven. Dit zorgt ervoor dat de website snel, veilig en soepel draait. Daarnaast testen we de website op diverse browsers om er zeker van te zijn dat je website het goed doet.

002-flask

Stap 8: Testen

De gehele website wordt van voor tot achter getest. De complete marketingfunnel wordt doorlopen en elk formulier wordt getest. Pas als alle onderdelen naar behoren werken gaan wij door naar de volgende stap.

005-rocket

Stap 9: Lancering

Nu vind er nog een laatste review met de klant plaats en worden de laatste bugs verholpen. Vervolgens vind er een doorloop plaats met degene binnen je bedrijf die de website gaat updaten. Dit kan via Skype gebeuren.

Daarnaast komen er instructievideo's binnen de admin van WordPress, zodat er altijd terug gekeken kan worden hoe de site aan te passen.

001-wrench

Onderhoud

Nadat je website is opgeleverd en succesvol draait, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Het draaien van backups en het updaten van plugins is van levensbelang voor jouw website. Lees hier maar eens waarom.

Ons onderhoudsplan sluit naadloos aan op de behoeftes van onze klanten.

Bekijk hier wat wij maandelijks in het onderhoudsplan doen.

Ons onderhoudsplan bevat sowieso:
Backups
Onderhoud van WordPress, Plugins en Thema's
24/7 monitoring van je website

Ben je klaar voor jouw succes?