Start direct

Contact

FAQ

Wat is MRTS webdesign?

MRTS webdesign is een gespecialiseerd webdesignbedrijf, gericht op succesvolle winstgevende websites. Wij helpen klanten met het realiseren van hun online presentatie, die verder gaat dan alleen een digitaal visitekaartje. 

Zijn alle websites die jullie maken geschikt voor mobiele devices?

Meer dan de helft de bezoeken naar een website wordt gedaan met een smartphone. Hier moet je natuurlijk op in kunnen springen. Daarom worden alle websites die ontwikkeld worden door MRTS Webdesign mobielvriendelijk gemaakt. 

WordPress is gratis, waarom moet ik dan toch betalen voor een website?

WordPress is inderdaad gratis, dat klopt. Echter, om alle doelen te bereiken moet dit stukje software uitgebreid worden met additionele plugins. Deze kosten veelal geld. Zie de kosten die je kwijt bent aan het ontwikkelen van de website als een investering in je bedrijf.

Hoe wordt de website gehost?

Wij draaien de websites op cPanel 64.x.x en php 7.x. Dit is ver boven de vereisten van WordPress.

Kan ik door jullie ook een domeinnaam laten registreren?

Het registreren van je unieke domeinnaam nemen wij graag voor je uit handen. Bij reserveren kan je kiezen uit 1, 2 of 3 jaar. Hoe langer je het domeinnaam vastlegt, hoe goedkoper je uit bent. 

1 jaar: €12,99

2 jaar: €23,38 (10% korting)

3 jaar: €31,18 (20% korting)

Kan ik bij jullie ook mijn website laten hosten?

Wij adviseren standaard onze klanten om hun website ook bij ons te laten hosten. Hierdoor is onderhoud en beveiliging een stuk makkelijker. Daarnaast kunnen we ook echt de nodige snelheid en uptime garanderen. 

Voor hosting betaal je €35,- per jaar. Dit is inclusief onbeperkte opslag, dataverkeer en mailadressen.

Is er een garantie op succes?

Nee. Deze garantie kan een webdesigner je nooit bieden. Wordt je dat wel geboden, dan moet je hard achter je oren gaan krabbel. Garantie is er in de wereld van het ondernemerschap nooit. Uiteraard zullen wij hard ons best doen om jouw website succesvol te laten zijn voor je. Zo bouwen we bijvoorbeeld een goede blogstructuur, waardoor jij als ondernemer kan bloggen. Hierdoor wordt je ranking in google verhoogd. Echter is het aan de ondernemer om ook daadwerkelijk te gaan bloggen.

Hoe lang duurt het tot mijn website is opgeleverd?

Hier is niet 1 duidelijke termijn aan te geven. De termijn van ontwerp en realisatie is van veel factoren afhankelijk. Een kleine simpele website is sneller te realiseren dan een groot complexe site. De meest voorkomen vertraging is het wachten op teksten en afbeeldingen die de site moeten vullen.

Wat gebeurd er als ik jullie aanvraagformulier invul?

Het aanvraagformulier zal altijd resulteren in een vrijblijvende offerte voor een website die u graag wilt hebben. MRTS Webdesign zal u dan zo spoedig mogelijk een email terugsturen met onze ideeën en een prijs en tijdindicatie voor uw website geven. 

Door het  invullen van het formulier verplicht u zich tot niets en u hoeft geen gebruik te maken van onze diensten. 

Vragen jullie een aanbetaling wanneer jullie een webdesign opdracht uitvoeren?

MRTS Webdesign vraagt een aanbetaling van 30% van het offertebedrag.

Verschijnt mijn website in Google?

MRTS Webdesign zorgt ervoor dat uw website aangemeld bij diverse zoekmachines, waaronder Google.

 

Is persoonlijk contact noodzakelijk voor de realisatie van mijn website?

Nee, noodzakelijk is het niet. Toch hecht MRTS Webdesign grote waarde aan een eerste persoonlijke ontmoeting. Meerdere malen is bewezen dat persoonlijk contact resulteert in een website die nog meer aansluit op de wensen en de karaktertrekken van het bedrijf of de persoon achter de website.

Wat kost een website die ontwikkeld is door MRTS Webdesign?

Een vaste prijs is niet te geven. Dit is afhankelijk van de omvang van de website en de werkzaamheden. Een kleine standaard website begint bij een bedrag van €1000,-.

Welk support leveren jullie na oplevering van de website?

In de eerste maand na oplevering worden wijzigingen gratis doorgevoerd. Daarna kan je gebruik maken van een strippenkaart. Hierbij betaal je vooraf één of meerdere werkuren, waardoor je MRTS Webdesign kleine of grote klusjes aan uw website kan laten doen.

Daarnaast bieden wij ook een onderhoudspakket. In het onderhoudspakket blijft je website up to date en wordt deze dagelijks gebackupt. Een backup wordt maximaal 7 dagen bewaard.