Start direct

Contact

Ervaringen

tyche-van-bommel-voorbij-de-schaamte

"Ik zou een enorme lans voor Maurits willen breken. Hij heeft mijn nieuwe website Voorbij de Schaamte gemaakt en ik ben zo blij met hem.
Hij is heel snel, superflexibel, is een kei in de techniek (betalingssysteem was in no time geïmplementeerd, waar anderen zeiden: dat is wel een hele toestand), weet heel veel van marketing en is ook nog eens heel betaalbaar.
Echt, website nodig? Ga naar hem!"

Tyche van Bommel - voorbijdeschaamte.nl

bjorn-wedding

Bjorn Wedding

bjornwedding.nl

Dankzij Maurits staat er altijd een backup van mijn website voor me klaar. Ik heb ze nog niet nodig gehad, maar het idee is fijn.

jeanine-laudy-foto

"Toen ik hoorde dat Maurits zich ging toeleggen op het maken van websites voor (betalende) klanten, zag ik gelijk mijn kans om hem te vragen een nieuwe website voor mij te maken. Ik had er wel één, maar wilde graag een website waarin ik zelf meer kon aanpassen, niet alleen qua inhoud, maar ook qua opbouw, foto's et cetera. In eerste instantie was ik een beetje onzeker of hij inderdaad echt wel een goede websitebouwer was. Hij weet waar hij het over heeft en ik had er direct alle vertrouwen in."
 
Het is niet een kwestie van een website opleveren en dan is het klaar, hij blijft bezig met verbeteringen in de back-end en eventuele wensen van jou als klant."
 

Jeanine Laudy - jeaninelaudy.nl